Tuzla,

UNIVERZITET U TUZLI

 

 

  home > vijesti  > nominacija
 


Prof.dr. Džemo Tufekčić, Rektor
Univerzitet u Tuzli


Poštovani Gospodine,

Komitet za nominacije Evropske Poslovne Skupštine (EBA; Oxford, Velika Britanija) zajedno sa Akademskim Vijećem Međunarodnog Univerziteta iz Beča, cijeneći Vaše profesionalne i društvene aktivnosti, ima čast da Vas informira do nominaciji za titulu «Počasni Profesor Međunarodnog Univerziteta, Beč» za Vaš doprinos jačanju međunarodnih odnosa u oblasti nauke, obrazovanja i poslovnih odnosa.

Posebno nam je zadovoljstvo informirati Vas da je Komitet za nominiranje Evropske Poslovne Skupštine, cijeneći Vaš rad i rad tima na čijem ste čelu, nominirao Univerzitet u Tuzli za međunarodnu nagradu «Evropski Kvalitet».

Ova nominacija suočena je sa postojećim sistemom obrazovanja koji nije urodio niti dao najbolje primjere organiziranja obrazovnog procesa u visokom školstvu Evrope, kao i prpoznavanje profesionalnosti nastavnog osoblja, kvaliteta istraživanja, uvođenjem i realizacijom međunarodnih programa.

Pozivamo Vas da prisustvujete «Ceremoniji Evropskih Nagrada» koja će se održati 8. decembra 2008. godine u poznatoj Palači Pallavicini (Beč, Austrija). Program također uključuje prisustvo poznatom Božićnom Balu u jednoj od najljepših balskih dvorana Evrope – balska dvorana «Parkhotel Schoenbruun».

Učesnici ovog događaja su predstavnici poslovnih kompanija, naučna i kulturna elita Evrope, Azije i Srednjeg Istoka.

Koordinator: Ushakova Anastasia
E-mail:
 inter@ebaoxford.com


S poštovanjem,

John Netting, Generalni direktor
EBA-Velika Britanija

Prof. Wil Goodheer, Rector
Međunarodni Univerzitet, Beč
Predsjednik Kluba Rektora Evrope

 pismo