Tuzla,

UNIVERZITET U TUZLI

 
 

  home > aktuelnosti > obavjest

 

 

UNIVERZITET U TUZLI
SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU
Tuzla, 27.12.2011. god.


 

Prijem za penzionisane zaposlenike Univerziteta u Tuzli

 

Povodom obilježavanja 35 godina Univerziteta u Tuzli, rektor Univerziteta u Tuzli, prof.dr. Enver Halilović, upriličio je danas druženje s penzionisanim zaposlenicima. Za 169 penzionisanih zaposlenika i menadžement Univerziteta bio je ovo odličan povod za razmjenu iskustava iz prethodnog perioda kao i prilika da se sjete zajedničkih radnih dana.

 

 

Posebno emotivne bile su uspomene profesora koji su tokom svog radnog vijeka dali značajan doprinos razvoju Univerziteta u Tuzli, radeći jedan od najodgovornijih poslova, učeći i odgajajući mlade ljude, i sada već, cijenjene i priznate stručnjake, na što je i podsjetio rektor Halilović, prilikom svečanog obraćanja.

“Svi ste dobro došli u svoju kuću, Univerzitet u Tuzli, i vrata ove institucije su vam uvijek širom otvorena”, kazao je između ostalog prof.dr. Enver Halilović, rektor Univerziteta u Tuzli.

Uz prigodan koktel ponajviše se razgovaralo o Univerzitetu, njegovom napretku i uspjehu, svim izazovima koji stoje pred ovom visokoškolskom ustanovom, ali i o dogodovštinama studenata koji su veliki dio univerzitetske porodice.

Svečanost ovom događaju dale su neizostavne čestitke upućene povodom 35 godina Univerziteta u Tuzli, kao i želje za dobro zdravlje i ličnu sreću nekadašnjim radnim kolegama, i u narednoj godini. Inače današnji prijem za penzionisane zaposlenike Univerziteta u Tuzli dio je događaja kojim se obilježava ovaj značajan jubilej i prema najavama menadžmenta, iako se organizira po prvi put, postat će jedan od tradicionalnih prijema.

 

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU