Tuzla,

UNIVERZITET U TUZLI

 
 

  home > aktuelnosti > obavjest
 

UNIVERZITET U TUZLI
SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU
Tuzla, 04.02.2010. god.




SVEČANA CEREMONIJA DODJELE PLAKETA STUDENTIMA
UNIVERZITETA U TUZLI, ODJELJENJE TRAVNIK

Najboljim studentima Univerziteta u Tuzli, odjeljenje Travnik, uručene su u četvrtak, 04.02.2009. godine Zlatne, Srebrne i Bronzane plakete za izuzetan uspjeh i ostvaren visok prosjek ocjena u akademskoj 2008/2009. godini.

Svečanosti uručenja plaketa prisustvovali su: rektor Univerziteta u Tuzli, dr.sc. Džemo Tufekčić, dekan Filozofskog fakulteta dr.sc. Enver Halilović, rukovodilac odsjeka Prehrambene tehnologije Tehnološkog fakulteta, dr.sc. Milica Vilušić i prodekan za nastavu Ekonomskog fakulteta, dr.sc. Sado Puškarević.

Od uvaženih zvanica iz Travnika, skupu su prisustvovali: Načelnik Općine Travnik, gospodin Tahir Lendo i stručni suradnik Ministarstva obrazovanja Srednje-bosanskog kantona, gospodin Sulejman Ribo.

Azemina Mujić i Sedin Hodžić, studenti odsjeka Prehrambena tehnologija zaslužili su Bronzanu i Srebrnu plaketu.

Na Filozofskom fakultetu, odsjek Engleski jezik i književnost, Srebrnu plaketu osvojila je Alma Memić Lihtner, dok su na odsjeku Tehnički odgoj i informatika, Srebrnu i Bronzanu plaketu dobili Mahir Zolota i Adis Bajrami.

Na Ekonomskom fakultetu, Visoka poslovna škola, uručene su Srebrna i Bronzana plaketa Amni Skopljak i Đeniti Horić. Posebno oduševljenje i pažnja prisutnih poklonjena je Aidi Zolota, koja je zaslužila dvije plakete, Srebrnu, kao i Zlatnu za prosjek ocjena 9,88 u toku cjelokupnog studija.

 

Dr.sc. Džemo Tufekčić,red.prof.
Rektor Univerziteta u Tuzli

 
kliknuti za veći prikaz
kliknuti za veći prikaz
kliknuti za veći prikaz
kliknuti za veći prikaz
kliknuti za veći prikaz  
kliknuti za veći prikaz