Tuzla,

UNIVERZITET U TUZLI

 
 

  home > ljetni univerzitet > obavijest
 

UNIVERZITET U TUZLI
Ured za međuuniverzitetsku saradnju
u zemlji i inostranstvu

Tuzla, 08.06.2011. god.


 

Univerzitet u Tuzli poziva zainteresovano osoblje i studente da se prijave na

KRATKI KURS ENGLESKOG JEZIKA

 

koji će se održati u okviru manifestacije Ljetni Univerzitet Tuzla (LJUT) od 29.6.-8.7.2011.godine. Kurs za cilj ima unaprijediti jezične vještine govornika, sa posebnim naglaskom na govorne vještine i vještine pismenog izražavanja na engleskom jeziku.

Nastava će biti organizovana u Američkom kutku Narodne i Univerzitetske biblioteke „Derviš Sušić“, u dva termina, sa po ukupno šest školskih časova po grupi sedmično. U zavisnosti od broja polaznika kursa nastava će se odvijati ponedjeljkom i srijedom i/ili utorkom i četvrtkom od 10:30-12:30.
Obzirom da je nastava organizovana na engleskom jeziku, od polaznika se zahtijeva namanje B1 ili B2 (pre-intermediate do intermediate) stepen poznavanja engleskog jezika.

Predavači: Marsha Sprague, viša lektorka engleskog jezika pri Odsjeku za engleski jezik i književnost Filozofskog fakulteta Univerziteta u Tuzli i prof.dr. Lisa Hundley, Američka ambasada u BiH

Ukoliko se odlučite prijaviti, molimo Vas da popunjenu prijavu koju možete preuzeti u Uredu za međuuniverzitetsku saradnju u zemlji i inostranstvu (prostorije Rektorata, kancelarija br.8) ili online, pošaljete na e-mail adresu: international@untz.ba ili istu lično predate u Ured.

Za sve dodatne informacije obratite se Uredu za međuuniverzitetsku saradnju u zemlji i inostranstvu.

 

 

 

 

 

Ured za međuuniverzitetsku saradnju
u zemlji i inostranstvu
Tel: + 387 (0)35 300 526
Fax: + 387 (0)35 300 528
e-mail: international@untz.ba