UNIVERZITET U TUZLI

obavijest


Google


www untz.ba
home > aktuelnosti> obavijest
 

UNIVERZITET U TUZLI
Ured za naučno-istraživački rad
Tel:300-525
Fax:300-524
E-mail: nir@untz.ba

 

Bibliografija Univerziteta u Tuzli za 2009.godinu

 

Poštovane kolegice i kolege,

u prilogu dostavljamo upitnike za naučna i stručna i umjetnička dostignuća nastavnika i saradnika Univerziteta u Tuzli za 2009. godinu.

Molimo vas da svim nastavnicima i saradnicima svog fakulteta/Akademije proslijedite upitnik/e koje vam dostavljamo u prilogu. Upitnici će biti dostupni i na web stranici Univerziteta.

Potrebno je da se upitnici proslijede nastavnicima i saradnicima u digitalnoj ili papirnoj verziji. Ukoliko je u pitanju digitalna verzija, prodekani za NIR trebaju proslijediti objedinjene popunjene obrasce svoje organizacione jedinice Uredu za NIR-a, sa svog univerzitetskog maila na e-mail: nir@untz.ba

Ukoliko su popunjeni obrasci u papirnoj verziji, prodekani za NIR imaju obavezu da ih prikupe i dostave Uredu za NIR najkasnije do 15. 3. 2010. godine putem Pisarnice Univerziteta. Napominjemo da nastavnici/saradnici moraju potpisati upitnike u papirnoj verziji na dnu svake stranice.

U nastojanju da obezbijedimo što veći stepen jednoobraznosti podataka i omogućimo što ranije objavljivanje Bibliografije, molimo prodekane za NIR da nastavnicima i saradnicima skrenu pažnju da bibliografske jedinice u obrazac unose u skladu sa navedenim primjerima.

 

S poštovanjem,

V.D. PROREKTORA ZA NIR

Dr.sc. Edin Delić, vanr.prof.