UNIVERZITET U TUZLI

obavijest


Google


www untz.ba
home > aktuelnosti> obavijest
 

JU UNIVERZITET U TUZLI
Ured prorektora za pitanja NIR-a
Tel:300-525
Fax:300-524
E-mail: nir@untz.ba

 

 

OBAVIJEST O BIBLIOGRAFIJI UNIVERZITETA ZA 2008.

Obavještavamo nastavnike i saradnike Univerziteta u Tuzli da je Ured naučno-istraživački rad dobio zadatak da sastavi Bibliografiju Univerziteta za 2008. godinu.

U tu svrhu bit će korišteni Upitnik o naučnim i stručnim dostignućima i Upitnik o umjetničkim i stručnim dostignućima nastavnika i saradnika Univerziteta u Tuzli.


Svi nastavnici i saradnici koji imaju izbor na Univerzitetu obavezni su da popune ovaj obrazac, koji mogu dobiti na matičnim fakultetima od prodekana za NIR ili preuzeti na ovoj stranici. Popunjene obrasce potrebno je dostaviti prodekanima za NIR na matičnim fakultetima ili ih, isključivo sa svoje univerzitetske e-mail adrese, proslijediti na e-mail: bibliografija2006@untz.ba. Ukoliko su popunjeni obrasci u papirnoj verziji, prodekani za NIR imaju obavezu da ih prikupe i dostave Uredu za NIR najkasnije do 17. 4. 2009. godine. Napominjemo da nastavnici i saradnici moraju potpisati upitnike u papirnoj verziji na dnu svake stranice.


U nastojanju da obezbijedimo što veći stepen jednoobraznosti podataka i omogućimo što brže objavljivanje Bibliografije, napominjemo da je bibliografske jedinice u obrazac potrebno unositi u skladu sa navedenim primjerima.





URED ZA PITANJA
NAUČNO-ISTRAŽIVAČKOG RADA