UNIVERZITET U TUZLI

obavijest


Google


www untz.ba
home > aktuelnosti> obavijest
 

JU UNIVERZITET U TUZLI
Ured prorektora za pitanja NIR-a
Tel:300-525
Fax:300-524
E-mail: nir@untz.ba

 

OBAVIJEST O BIBLIOGRAFIJI UNIVERZITETA 2006.

 

Obavještavamo vas da je Ured za pitanja naučnoistraživačkog rada dobio zadatak da sastavi Bibliografiju Univerziteta za 2006 godinu.
Za ovu potrebu kreirani su: upitnik o naučnim i stručnim dostignućima i upitnik o umjetničkim i stručnim dostignućima nastavnika i saradnika Univerziteta u Tuzli koje možete preuzeti na ovoj web stranici.
Nastavnici i saradnici imaju obavezu da proslijede upitnike prodekanima za NIR u digitalnoj ili papirnoj verziji. Ukoliko je u pitanju digitalna verzija, prodekani za NIR trebaju proslijediti objedinjene popunjene obrasce svoje organizacione jedinice Uredu za pitanja NIR-a, sa svog univerzitetskog maila na e-mail: bibliografija2006@untz.ba
Ukoliko su popunjeni obrasci u papirnoj verziji, prodekani za NIR imaju obavezu da ih prikupe i dostave Uredu za pitanja NIR-a najkasnije do 7. 5. 2007. godine. Napominjemo da nastavnici/saradnici moraju potpisati upitnike u papirnoj verziji na dnu svake stranice.
U nastojanju da obezbijedimo što veći stepen jednoobraznosti podataka i omogućimo što ranije objavljivanje Bibliografije, molimo nastavnike i saradnike da bibliografske jedinice u obrazac unose u skladu sa navedenim primjerima.

 

  • Upitnik o naučnim i stručnim dostignućima
  • Upitnik o umjetničkim i stručnim dostignućima

 


PROREKTOR ZA PITANJA
NAUČNOISTRAŽIVAČKOG RADA

Enver MANDŽIĆ, prof. dr. sc.