UNIVERZITET U TUZLI

obavijest


Google


www untz.ba
home > aktuelnosti > obavijest
 

UNIVERZITET U TUZLI
SLUŽBA ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU
Tuzla, 11.05.2011. godine

 

 

Međunarodna konferencija „Društveni mediji i budućnost liderstva“


Univerzitet u Tuzli u saradnji sa organizacijom Forerunner Federation iz Sjedinjenih američkih država organizira međunarodnu konferenciju pod nazivom „Društveni mediji i budućnost liderstva“.
Konferencija će se održati 12. – 13. 05. 2011. godine na Univerzitetu u Tuzli (Amifiteatar II Filozofskog fakulteta).

Svečano otvaranje međunarodne konferencije „Društveni mediji i budućnost liderstva“ je 12.05.2011. godine (četvrtak) sa početkom u 09:00 sati.

Cilj konferencije je okupiti poslovne ljude, studente i akademske lidere sa područja zapadnog Balkana koji bi zajednički proučili prednosti suvremenih digitalnih tehnologija i društvenih mreža u unapređenju liderstva i ekonomskog razvoja na regionalnom i globalnom nivou. Konferencija će okupiti oko 100 akademskih i poslovnih lidera, profesionalaca i mladih sa područja Zapadnog Balkana. Na konferenciji će u okviru predavanja, okruglih stolova, panel diskusija i prezentiranja stručnih i naučnih radova učestvovati kredibilni stručnjaci iz oblasti digitalnih tehnologija iz Sjedinjenih američkih država, zemalja europske Unije, te zemalja Zapadnog Balkana.

Cjelokupan program Međunarodne konferencije „Društveni mediji i budućnost liderstva“, kao i detaljnije informacije možete pogledati na sljedećem linku:

 

SLUŽBA ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU