UNIVERZITET U TUZLI

obavijest


Google


www untz.ba
home > aktuelnosti > obavijest
 

UNIVERZITET U TUZLI
SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU
Tuzla, 11.11.2010. godine

 

 

 

Jonathan Moore, zamjenik ambasadora SAD u BiH u posjeti Univerzitetu u Tuzli

 

Dana, 11. 11. 2010. godine (četvrtak) u posjeti Univerzitetu u Tuzli boraviće Jonathan Moore, zamjenik ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini.

Gospodin, Jonathan Moore će razgovarati sa rektorom Univerziteta u Tuzli, prof. dr. Enverom Halilovićem i njegovim saradnicima u Sali za sastanke Rektorata Univerziteta u Tuzli sa početkom u 10,00 sati (snimatelji i fotoreporteri će moći zabilježiti početak sastanka). Izjave za medije bit će omogućene nakon sastanka u Rektoratu.

Zamjenik ambasadora SAD u BiH, gospodin Jonathan Moore istog dana će održati predavanje studentima i profesorima Univerziteta u Tuzli, te zvaničnicima iz političkog, privrednog i javnog života Tuzle i Tuzlanskog kantona. Predavanje o temi: Politika Sjedinjenih Američkih Država prema Balkanu petnaest godina nakon potpisivanja Daytonskog mirovnog sporazuma, s posebnim osvrtom na poticaje razvoju Bosne i Hercegovine bit će održano u Amfiteatru A2 Filozofskog fakulteta Univerziteta u Tuzli sa početkom u 10,30 sati.

Pozivamo vas da pratite ovaj događaj i o tome izvijestite javnost u vašim emisijama i izdanjima.


SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU