UNIVERZITET U TUZLI

obavijest


Google


www untz.ba
home > projekti/stipendije > obavijest
 

UNIVERZITET U TUZLI
SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU
Tuzla, 18.11.2009. god.

 

POZIV NA MANIFESTACIJE POVODOM DANA UNIVERZITETA U TUZLI


Univerzitet u Tuzli s ponosom obilježava 33 godišnjicu svog rada. Zadovoljstvo nam je skrenuti pažnju medija na važne svečane manifestacije koje ćemo tom prilikom upriličiti.

Kao i ranijih godina, Dan Univerziteta u Tuzli ćemo obilježiti kroz tri važna događaja za naš univerzitet, a to su:

  • Svečana akademija povodom Dana Univerziteta u Tuzli i dodjela Zlatnih plaketa najboljim studentima koji su završili studije sa prosječnom ocjenom većom od 9.
  • Promocija diplomanata i magistara nauka
  • Promocija doktora nauka

Svečana akademija povodom Dana Univerziteta u Tuzli i dodjela Zlatnih plaketa će se održati u petak, 20.11.2009. godine u 11.00 sati u Amfiteatru A2, na Univerzitetu u Tuzli.

Promocija diplomanata i magistara nauka Univerziteta u Tuzli koji su diplomirali ili odbranili svoje magistarske teze u proteklih godinu dana obavit će se u subotu, 05.12.2009. godine u 11.00 sati u Velikoj dvorani SKPC «Mejdan» u Tuzli. Ove godine će se promovirati 1.147 diplomanata i 134 magistra nauka.

Promocija 11 doktora nauka koji su u posljednjih šest mjeseci stekli naučno zvanje doktora nauka na Univerzitetu u Tuzli održat će se u petak, 18.12.2009. godine u 10.00 sati u Amfiteatru A2 na Univerzitetu u Tuzli.

Srdačno Vas pozivam da svojim prisustvom uveličate naš jubilej.

Predviđena su prigodna obraćanja rektora Univerziteta u Tuzli prof. dr. sc. Džeme Tufekčića, drugih rektora iz Bosne i Hercegovine i susjednih zemalja, te ostalih gostiju iz javnog i političkog života.

Svi novinari su dobrodošli na univerzitetske svečanosti.


SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU
UNIVERZITETA U TUZLI