UNIVERZITET U TUZLI

obavijest


Google


www untz.ba
home > projekti za postdiplomski studij > obavijest
 

UNIVERZITET U TUZLI
Ured za pitanja NIR-a
Tel/fax: 035 300 528
e-mail: nir@untz.ba


Tuzla, 08.04.2012.god.

 

 

 

5. ISMISS KONGRES O MINIMALNO INVAZIVNIM OPERACIJAMA KIČME I
INTERVENCIJSKIM TRETMANIMA
05.04. – 08.04.2012.
Belek, Antalija, Turska


Peti ISMISS kongres o minimalno invazivnim operacijama kičme i intervencijskim tretmanima održaće se u periodu 05.04. – 08.04. 2012. godine, u Beleku, Antalija, Turska. Kongres je organizovan uz podršku American Academy of Minimally Invasive Spinal Specialists (Američka akademija za minimalno invazivnu hiruršku i medicinsku skrb kičme) - AAMISS, Fakulteta medicine Akdeniz Univerziteta, Odsjeka za Neurohirurgiju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Istanbulu, Turkish Joint Diseases Foundation (Turska fondacija za bolesti zglobova) – TJDF, Turkish Society of Physical Medicine and Rehabilitation (Tursko društvo za fizikalnu medicinu I rehabilitaciju) i World Congress of Minimally Invasive Spine Surgery and Techniques (Svjetski kongres za minimalno invazivnu hiruršku i medicinsku skrb kičme) - WCMISST.

U okviru programa 05. i 06. 04. biće održane i dvije radionice: Hands-on Cadaver Workshop i Live Surgery Sessions. Za učesnike je organizovan i ISMISS turning u golfu, turistički obilasci i dnevne ekskurzije.

Program Kongresa, kao i detaljne informacije možete preuzeti na web stranici www.ismissturkey.org. Sve upite možete poslati na info@ismissturkey.org

 

 

Ured za pitanja NIR-a