UNIVERZITET U TUZLI

obavijest


Google


www untz.ba
home > projekti/stipendije > obavijest
 

UNIVERZITET U TUZLI
Ured za za međunarodnu i međuuniverzitetsku saradnju
Tel. 035 300 526
Fax. 035 300 528

Tuzla, 09.03.2010.g.

 

 

Ekonomski fakultet Univerziteta u Ljubljani organizuje
LJETNU ŠKOLU na temu „Uzeti najbolje od Istoka i Zapada“

 

Ekonomski fakultet Univerziteta u Ljubljani organizuje LJETNU ŠKOLU na temu „Uzeti najbolje od Istoka i Zapada“ koja će se održati od 5. do 23. jula 2010. godine.

Ljetna škola u Ljubljani je međunarodno priznat program kreiran na Ekonomskom fakultetu u ljeto 2000. Preko 400 studenata iz više od 50 institucija i 30 zemalja Evrope, Azije i SAD je učestvovalo u ovom programu do sada. Program je kreiran u cilju razmjene znanja uzimajući u obzir jedinstven geografski položaj Slovenije: tačka susreta istoka i zapada.

Ovogodišnja ljetna škola koncipirana je kao tro-nedeljni program, na razini trogodišnjeg i postdiplomskog studija. Studenti će moći izabrati između 30 akademski izazovnih i intelektualno podsticajnih kurseva, posjetiti uspješne slovenačke kompanije iz različitih industrija i usluga u različitim slovenačkim regionima kao sastavni dio kurseva i ECTS bodova, komunicirati s menadžerima kompanija prilikom posjete, upoznati lokalnu kulturu kao i družiti se sa ljudima iz cijelog svijeta. Rok prijave je 9. april 2010. godine.

Sve informacije u vezi prijave, smještaja, viza, osiguranja, troškova boravka i stipendija možete pronaći na
www.ef.uni-lj.si/summerschool/ ili putem e-maila: summer.school@ef.uni-lj.si.

 

 

Ured za međunarodnu saradnju