|
UNIVERZITET
U TUZLI
TEHNOLOŠKI FAKULTET
O B J A V L J U J E
da će Amel Selimović, dipl. ing. tehn. javno
braniti magistarski rad, pod naslovom:
“Utjecaj heljdinog brašna na peciva i organoleptička
svojstva kruha“
pred Komisijom u sastavu:
-
Dr.sc. Sanja Oručević, docent
nastavni predmet ''Tehnologija brašna, škroba, šećera i prerađevina''
Poljoprivredno-prehrambeni fakultet Univerziteta u Sarajevu;
-
Dr.sc. Dijana Miličević, docent
uža naučna oblast ''Prehrambena tehnologija''
Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli;
-
Dr.sc. Milica Vilušić, docent
uža naučna oblast ''Prehrambena tehnologija''
Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli.
Javna odbrana magistarskog rada, održat će se 05.03.2011. godine
u 12,00 sati u Amfiteatru Tehnološkog fakulteta.
Za zamjenika jednog člana Komisije iz člana 1. ove Odluke imenuje
se dr.sc. Mirsad Salkić, vanredni profesor, dr.sc. Mirsad Salkić,
vanredni profesor, za užu naučnu oblast „Analitička hemija“ Tehnološki
fakultet Univerziteta u Tuzli.
Pristup javnosti je slobodan.
Magistarski rad se može pogledati u Sekretarijatu Tehnološkog fakulteta
Univerziteta u Tuzli, radnim danom od 8,00 do 16,00 sati.
|