UNIVERZITET U TUZLI

odbrane magistarskih radnji


Google


www untz.ba
home > aktuelnosti > odbrane magistarskih radnji









UNIVERZITET U TUZLI
EDUKACIJSKO-REHABILITACIJSKI FAKULTET
Tuzla, 17.11.2010.godine




 

O B J A V L J U J E

 

da će Sanela Imamović, dipl. defektolog-somatoped javno braniti magistrski rad pod nazivom:

„Somatopedski tretman osoba sa anozognozijom i unilateralnim zanemarivanjem nakon moždanog udara“,

dana 02.12.2010. godine u sali za sjednice Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Univerziteta u Tuzli, sa početkom u 14,00 sati, pred Komisijom u sastavu:

  1. dr.sc. Dragan Rapaić, redovni profesor za nastavni predmet “Klinička somatopedija”, Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju Univerziteta u Beogradu , predsjednik;

  2. dr.sc. Suada Kapidžić-Duraković, vanredni profesor za užu naučnu oblast “Fizikalna medicina i rehabilitacija” Medicinski fakultet Univerziteta u Tuzli, mentor-član;

  3. dr.sc. Miodrag Stošljević, redovni profesor za nastavni predmet ”Osnove edukacije i rehabilitacije osoba sa motoričkim poremećajima “Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju Univerziteta u Beogradu, član.

Za zamjenika jednog od članova Komisije imenuje se dr.sc. Nedima Kapidžić- Bašić, vanredni profesor za nastavni predmet “Fizikalna medicina i rehabilitacija”, Medicinski fakultet Univerziteta u Tuzli.

Pristup javnosti ovoj odbrani je slobodan.

Magistarski rad se može pogledati u Sekretarijatu Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Univerziteta u Tuzli, svakim radnim danom od 08,00 do 16,00 sati.