UNIVERZITET U TUZLI

Odbrane doktorskih disertacija


Google


www untz.ba
home > aktuelnosti >odbrane doktorskih disertacija










UNIVERZITET U TUZLI
Tuzla, 25.03.2008. godine

 

O B J A V LJ U J E


da će mr.sc. AMELA TESKEREDŽIĆ, dipl.defektolog-tiflolog, dana 24.04.2009. godine javno braniti doktorsku disertaciju pod nazivom:

«Procjena vizuelne percepcije grafema djece oštećena vida»,

pred Komisijom za odbranu doktorske disertacije u sastavu:

  1. dr.sc. Nevzeta Salihović, vanredni profesor za užu naučnu oblast ''Logopedija'', Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Univerziteta u Tuzli, predsjednik,

  2. dr.sc. Mira Oberman-Babić, redovni profesor u području društvenih znanosti, znanstveno polje odgojnih znanosti, grana Defektologija, za kolegij «Oštećenje vida», Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, član,

  3. dr.sc. Branka Jablan, docent za nastavne predmete ''Metodika vaspitnog rada sa slepim licima'' i ''Metodika razredne nastave sa slepom decom'', Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju Univerziteta u Beogradu, član.

Odbrana doktorske disertacije obavit će se u Amfiteatru II Filozofskog fakulteta Univerziteta u Tuzli, sa početkom u 10,00 sati.

Svi zainteresovani mogu prisustvovati ovoj odbrani, a doktorska disertacija se može pogledati u Sekretarijatu Univerziteta u Tuzli, svakim danom od 8,00-16,00 sati.



 

abstract