UNIVERZITET U TUZLI

Odbrane doktorskih disertacija


Google


www untz.ba
home > aktuelnosti >odbrane doktorskih disertacija










JU UNIVERZITET U TUZLI
Tuzla, 07.06.2007. godine
 

O B J A V LJ U J E


Da će mr.sc. Ismet Gušić, dipl.ing.građ., dana 07.07.2007. godine javno braniti doktorsku disertaciju pod nazivom: «Upravljanje troškovima građenja armirano-betonskih konstrukcija», pred Komisijom za odbranu doktorske disertacije u sastavu:

1. dr. sc. Jadranko Izetbegović, redovni profesor za užu naučnu oblast «Tehnologija i organizacija građenja», Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, predsjednik;
2. dr. sc. Petar Brana, vanredni profesor za nastavni predmet «Tehnologija i organizacija građenja», Rudarsko-geološko-građevinski fakulet Univerziteta u Tuzli;
3. dr. sc. Ibrahim Čačković, vanredni profesor za užu naučnu oblast «Niskogradnja» Rudarsko-geološko-građevinski fakulet Univerziteta u Tuzli.


Odbrana doktorske disertacije obavit će se u Amfiteatru Rudarsko-geološko-građevinskog fakulteta Univerziteta u Tuzli sa početkom u 11,30 sati.

Svi zainteresovani mogu prisustvovati ovoj odbrani, a doktorska disertacija se može pogledati u Sekretarijatu Univerziteta u Tuzli, svakim danom od 8,00-16,00 sati.